Πώς να προετοιμάσετε μπουκιές μανιταριών και αυγών

How to prepare mushroom and egg bites

Το μάσημα μανιταριών και αυγών είναι ένα από τα νόστιμα και εύκολα γεύματα με τα δάχτυλα που είναι πολύ κατάλληλο για πρωινό, για να δείτε ολόκληρο και βήμα-βήμα το σεμινάριο για το πώς να συνδυάσετε το μανιτάρι και το δάγκωμα αυγού, συνεχίστε να παρακολουθείτε τον ιστότοπο διδασκαλίας του Chi Shi.

Υλικά για τη ζύμη

1,5 ποτήρι νερό χλιαρό
Ζάχαρη 1 κουτ
Αλάτι 1 κουτ
Ζύμη στιγμής 2 κουτ
2 κουταλιές της σούπας υγρό λάδι
Αλεύρι για ψωμί φανταχτερό 500 γρ

Υλικά στη ζύμη

1 κρεμμύδι
Μανιτάρια 250 γρ
6 αυγά
Αρκετό βούτυρο
Αρκετό αλάτι και μαύρο πιπέρι

Υλικό μαντήλι

1 κρόκος αυγού
Νερό 1 κουτ

πρώτο στάδιο

Για να φτιάξουμε ένα νόστιμο μπουκιά μανιταριού και αβγού, στο άνοιγμα της εργασίας ρίχνουμε χλιαρό νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη μαγιά αμέσως και το υγρό λάδι σε ένα εξαιρετικά τεράστιο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά και μετά κοσκινίζουμε το αλεύρι τρεις φορές.

δεύτερο επίπεδο

Τώρα προσθέστε λίγο το αλεύρι στο μπολ και στη συνέχεια ζυμώστε μέχρι να γίνει μια απαλή ζύμη που δεν κολλάει τώρα στα δάχτυλα. Στη συνέχεια, καλύψτε το μπολ με ένα καπάκι ή σελοφάν και τοποθετήστε το σε ένα αισθητά ζεστό μέρος.

τρίτο επίπεδο

Τώρα αφήστε τη ζύμη να χαλαρώσει για δύο ώρες μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Μετά από αυτό το διάστημα, ενώνουμε τα ενδιάμεσα υλικά, γι’ αυτό κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και προσθέτουμε το βούτυρο στο τηγάνι.

Mushroom egg bites Starbucks

Το τέταρτο στάδιο

Στη συνέχεια, αφήστε το βούτυρο να λιώσει, προσθέστε το κρεμμύδι στο τηγάνι και τσιγαρίστε μέχρι να καραμελώσει το κρεμμύδι. Τώρα κόβουμε το μανιτάρι σε ροδέλες και το προσθέτουμε στο τηγάνι όταν τσιγαριστεί και καραμελώσει σίγουρα το κρεμμύδι.

Το πέμπτο στάδιο

Σε αυτό το στάδιο, τηγανίζουμε τα μανιτάρια μέχρι να τηγανιστούν εντελώς και να εξατμιστεί το νερό ανάμεσα στα χαρτομάντιλα, στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε τον συνδυασμό στο τηγάνι με τη βοήθεια αλατιού και μαύρου πιπεριού και αφαιρούμε το τηγάνι από τη ζεστασιά. τα στοιχεία κρυώνουν.

Το έκτο στάδιο

Τώρα πασπαλίζουμε το πάτωμα εργασίας με αλεύρι και τοποθετούμε τη ζύμη πάνω του και στη συνέχεια ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να φουσκώσει. Στη συνέχεια, χωρίζουμε τη ζύμη σε τέσσερα ίσα μέρη και ανοίγουμε κάθε τμήμα σε κύκλο με έναν πλάστη.

Το έβδομο στάδιο

Δώστε ενδιαφέρον για να απλώσετε τη ζύμη έτσι ώστε οι άκρες της να είναι μόλις πιο χοντρές από τη μέση για να διατηρήσετε τα κεντρικά εξαρτήματα μέσα. Τώρα καλύπτουμε το ταψί του φούρνου με λαδόκολλα και απλώνουμε τις διαμορφωμένες ζύμες στο ταψί κρατώντας την απόσταση.

Το όγδοο στάδιο

Στη συνέχεια, καλύπτουμε τη ζύμη με μια λαδωμένη σακούλα κατάψυξης, στη συνέχεια την αφήνουμε να χαλαρώσει για 30 λεπτά και γίνεται ογκώδης. Τώρα ανάβουμε το φούρνο στους εκατόν ενενήντα βαθμούς Κελσίου μέχρι να ζεσταθεί τελείως ο φούρνος.

Το ένατο στάδιο

Μετά το χρόνο ξεκούρασης της ζύμης, ρίξτε μερικές από τις ενδιάμεσες ουσίες στον πυρήνα της ζύμης και καλύψτε τη με 1 αυγό. Προχωράμε με τον ίδιο τρόπο και πασπαλίζουμε τις μπουκιές με λίγο αλάτι και μαύρο πιπέρι.

δέκατο στάδιο

Τώρα αλείφουμε τις άκρες της ζύμης με ένα συνδυασμό κρόκου αυγού και νερού και τοποθετούμε το ταψί στο κέντρο του φούρνου, μετά αφήνουμε τις μερίδες να συνεχίσουν να είναι στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά μέχρι να ψηθεί τελείως το ψωμί και τα αυγά έρχονται να μελωθούν.

Το ενδέκατο στάδιο

Μετά από αυτό το διάστημα, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και χωρίζουμε τις μερίδες από το λαδόκολλα και τις τοποθετούμε στο ταψί που θέλουμε. Τέλος, σερβίρουμε ζεστές τις μπουκιές των μανιταριών και των αυγών με την αγαπημένη σάλτσα. Καλή όρεξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *