Πώς να ετοιμάσετε γεμιστά ορτύκια

How to prepare stuffed quail

Τα γεμιστά ορτύκια είναι ένα από τα λαχταριστά πιάτα παγκοσμίως που οργανώνονται με πολλά υλικά. Τα τρόφιμα που είναι συνήθως οργανωμένα στη δομή των γεμισμένων στομαχιών θεωρούνται πολυτελή πιάτα που οργανώνονται συχνά σε ζωτικής σημασίας συγκεντρώσεις και πάρτι.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτά τα νόστιμα γεύματα στο στυλ μας και στο γούστο της οικογένειάς μας, δηλαδή, μπορούμε να εναλλάξουμε τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν το στομάχι του ορτυκιού και να χρησιμοποιήσουμε γεύματα που αισθανόμαστε ότι έχουν καλύτερη γεύση.

Θα προμηθεύουν ορτύκια. Το κρέας ορτυκιού έχει πολλά σπίτια για το σώμα, και εμείς συνιστούμε να φτιάξετε αυτό το νόστιμο πιάτο. Για να δείτε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, συνεχίστε να είστε στον ιστότοπο Uploadrars.

Υλικά για 4 άτομα

4 ορτύκια
Μανιτάρια 100 γρ
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 μίσχο πράσο
Μαϊντανός 1 ματσάκι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 αυγό
Σκόρδο 4 σκελίδες
1 φλιτζάνι ρύζι
Αρκετό αλάτι και μαύρο πιπέρι

πρώτο στάδιο

Για να συνδυάσετε τα γεμιστά ορτύκια, πρώτα πλύνετε τα ορτύκια και ρίξτε νερό σε ένα μπολ, προσθέστε αλάτι σε αυτό, ανακατέψτε με ένα κουτάλι και τοποθετήστε τα ορτύκια στο εσωτερικό για να χαλαρώσουν για δύο ώρες.

δεύτερο επίπεδο

Έπειτα ενώνουμε τη χαλάρωση των υλικών. Πλένουμε τα πράσα και τον μαϊντανό και τα ψιλοκόβουμε στο ταμπλό της κουζίνας και τα πλησιάζουμε σε μια γωνιά της σανίδας. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα πλένουμε ή τα απλώνουμε με ένα υγρό πανί. κάνω.

τρίτο επίπεδο

Στη συνέχεια το στραγγίζουμε γρήγορα και το ψιλοκόβουμε στο ταμπλό της κουζίνας. Βάζουμε ένα τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία και το αφήνουμε να ζεσταθεί λίγο, και βάζουμε τα μανιτάρια και τσιγαρίζουμε λίγο και περιμένουμε να μαλακώσουν λίγο.

belderchin shekam por

Το τέταρτο στάδιο

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε στην κουζίνα και τα προσθέτουμε στα μανιτάρια και τα τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν απαλά και ελαφριά.

Το πέμπτο στάδιο

Σε αυτό το στάδιο ρίχνουμε νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε λίγο αλάτι σε αυτό και το βάζουμε σε υπερβολική ζεστασιά ώστε να βράσει γρήγορα πλένουμε το ρύζι και το προσθέτουμε όταν βράσει το νερό.

Το έκτο στάδιο

Μετά από περίπου 7 λεπτά, βάζουμε έναν κόκκο ρυζιού στο σμάλτο και αν η γύρω περιοχή είναι λεία και ο πυρήνας είναι λίγο σκληρός, στραγγίζουμε το ρύζι και το προσθέτουμε στα συστατικά στο τηγάνι και αναποδογυρίζουμε τις ουσίες απολύτως με ένα κουτάλι. και το πίσω μέρος Ρίχνουμε λάδι στην κατσαρόλα.

Το έβδομο στάδιο

Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τον συνδυασμό του ρυζιού με μια σπάτουλα και βάζουμε το καπάκι στην κατσαρόλα και αφήνουμε τον συνδυασμό από ρύζι, μανιτάρια και χόρτα να βράσει. Μετά από δύο ώρες βγάζουμε τα ορτύκια από το νερό και το αλάτι και τα βάζουμε στο ξέβγαλμα.

Το όγδοο στάδιο

Στη συνέχεια τα ρίχνουμε νερό και τα χωρίζουμε μέχρι να βγει το επιπλέον νερό και μετά στεγνώνουμε τα ορτύκια απολύτως με μια πετσέτα και προσθέτουμε λιωμένο βούτυρο, ελαιόλαδο και ό,τι μπαχαρικό προτιμάμε σε αυτό το μείγμα.

Το ένατο στάδιο

Τώρα βάζουμε το πινέλο σε αυτόν τον συνδυασμό και το συνδυάζουμε λίγο και μετά το βάζουμε εσωτερικά στα ορτύκια ώστε να είναι εντελώς στρωμένα με αυτά τα συστατικά και να έχουν ωραίο στυλ. Στη συνέχεια, απλώνουμε τα πόδια των ορτυκιών στην κορυφή κάθε διαφορετικού και τα αποκαθιστούμε με μια οδοντογλυφίδα.

δέκατο στάδιο

Σε αυτό το στάδιο βάζουμε ένα τηγάνι κατάλληλο για τη μέτρηση του ορτυκιού σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε λίγο λάδι και αφήνουμε το λάδι να ζεσταθεί και μετά βάζουμε τα ορτύκια σιγά σιγά μέχρι να τηγανιστούν.

Το ενδέκατο στάδιο

Βγάζουμε το ταψί του φούρνου και αναποδογυρίζουμε το φούρνο και το βάζουμε σε εκατό βαθμούς Κελσίου για να ζεσταθεί για 10 λεπτά.

Το δωδέκατο στάδιο

Στη συνέχεια βάζουμε το πινέλο μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς μαζί του και μετά τραβάμε το πινέλο στα ορτύκια και βάζουμε το ταψί που περιέχει τα ορτύκια στο φούρνο να τηγανίσουμε και να ψήσουμε για 30 λεπτά σε θερμοκρασία ίση με εκατό βαθμίδες Κελσίου. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *