Πώς να ετοιμάσετε γαλλικό τοστ σοκολάτας

Chocolate French Toast rolls

Το Chocolate French Toast είναι ένα από τα νόστιμα και διεθνή φαγητά που είναι πολύ κατάλληλα για πρωινό, για να δείτε το πλήρες και βήμα προς βήμα tutorial για το πώς να προετοιμάσετε το Chocolate French Toast, μείνετε στον εκπαιδευτικό ιστότοπο του Uploadrars.

Απαραίτητα υλικά για τεστ γαλλικής σοκολάτας

2 αυγα
Βανίλια 1 κουτ
1 φλιτζάνι γάλα
Ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας
Σοκολάτα πρωινού σε επαρκή ποσότητα
Σοκολάτα πρωινού σε επαρκή ποσότητα

πρώτο στάδιο

Για να ετοιμάσετε ένα νόστιμο γαλλικό τοστ σοκολάτας, στην αρχή της εργασίας, βάζετε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη και το γάλα σε ένα κατάλληλο μπολ και ανακατεύετε καλά με ένα μίξερ χειρός μέχρι να φύγει η υφή του αυγού από τον θρόμβο και να διαλυθούν τα σωματίδια ζάχαρης.

δεύτερο επίπεδο

Τώρα χωρίζουμε τις άκρες του τοστ με ένα μαχαίρι και τις τυλίγουμε με τον πλάστη μέχρι να πλατύνουν λίγο, μετά ρίχνουμε λίγη από τη σοκολάτα του πρωινού στη μία πλευρά του ψωμιού και το απλώνουμε εντελώς και το σκεπάζουμε με άλλο ψωμί.

Chocolate French toast eggless

τρίτο επίπεδο

Τώρα χωρίζουμε τις φρυγανιές σε δύο ίσα μέρη και τις τυλίγουμε στο μείγμα του γάλακτος, μετά προσθέτουμε το βούτυρο στο τηγάνι και το βάζουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Στη συνέχεια, βάζουμε τις φρυγανιές στο τηγάνι.

Το τέταρτο στάδιο

Σε αυτό το στάδιο αφήνουμε τη μια πλευρά του ψωμιού να τηγανιστεί τελείως για 2 λεπτά και μετά το αναποδογυρίζουμε να τηγανιστεί και η άλλη για 2 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, βάζουμε τις φρυγανιές στο ταψί και σερβίρουμε. Καλή όρεξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *