Πώς να ετοιμάσετε αρωματικό και νόστιμο πακιστανικό κεμπάπ με κιμά με τον αυθεντικό τρόπο

Πώς να ετοιμάσετε αρωματικό και νόστιμο πακιστανικό κεμπάπ με κιμά με τον αυθεντικό τρόπο

Το πακιστανικό κεμπάπ είναι ένα από τα πολύ νόστιμα και απλά κεμπάπ που οργανώνεται με κιμά και είναι εξαιρετικά νόστιμο και απλό και μπορείτε να το συνδυάσετε στο φούρνο ή στο ταψί. Αυτό το κεμπάπ έχει υπέροχο άρωμα και μυρωδιά, και αν το συνδυάσεις μια φορά, θα ερωτευτείς τη γεύση αυτού του νόστιμου πακιστανικού φαγητού. Το Πακιστάν είναι μια από τις χώρες που έχουν μεγάλη ποικιλία γευμάτων στο δρόμο και χρησιμοποιούν πολλά μπαχαρικά στο φαγητό τους. Μπορείτε να ετοιμάσετε αυτό το κεμπάπ από το προηγούμενο βράδυ και να το ζυμώσετε και να το βάλετε στο ψυγείο και αν βιάζεστε να το βάλετε στο ψυγείο για 2 ώρες για να πάρει ωραία γεύση. Σήμερα, την ημέρα της Ελλάδας, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να ετοιμάσετε πακιστανικά κεμπάπ. Μείνε μαζί μας.

Απαραίτητα στοιχεία για την παρασκευή πακιστανικού κεμπάπ

2 κρεμμύδια γίγαντες
Σκόρδο 4 σκελίδες
Κιμάς τετρακόσια γραμμάρια
1/2 φλιτζάνι κόλιαντρο ψιλοκομμένο
4 ντομάτες
2 πατάτες
Αλάτι, μαύρο πιπέρι, κουρκουμάς, μπαχαρικά κάρυ όσο χρειάζεται

Απαραίτητα στοιχεία για την παρασκευή πακιστανικού κεμπά

Πρώτο βήμα: προετοιμασία υλικών

Αρχικά, θέλετε να ξεφλουδίσετε και να τρίψετε το κρεμμύδι και να βγάλετε το χυμό του κρεμμυδιού. Καθαρίζουμε τον κόλιανδρο και τον ψιλοκόβουμε. Πλένουμε 2 ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το σκόρδο.

Δεύτερο βήμα: Ανακατεύουμε τα υλικά

Στη συνέχεια, πρέπει να ζυμώσετε το κρέας μαζί με τα κρεμμύδια και τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, τα μπαχαρικά και το σκόρδο. Για αυτό, είναι καλύτερο να φορέσετε γάντια και να ζυμώσετε καλά τα υλικά μέχρι να ενωθούν, μετά να τεντώσετε τα συστατικά και να τα αφήσετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες, ώστε να απορροφηθούν οι γεύσεις από το κρέας.

Τρίτο βήμα ψήσιμο στο φούρν

Τρίτο βήμα: ψήσιμο στο φούρνο

Στη συνέχεια, πρέπει να λαδώσετε το ταψί του φούρνου και να αφαιρέσετε τα εξαρτήματα και να το κάνετε χτυπημένο με τη βοήθεια του χτυπήματος ή με το χέρι να το βάζετε στο ταψί του φούρνου και να το σχηματίζετε πάνω του και να σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και να το αφήνετε στο 170 στρώσεις για 45 λεπτά μέχρι να ψηθεί το πακιστανικό κεμπάπ και στο τέλος αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και αλείψτε το κεμπάπ με βούτυρο και σαφράν και δώστε του άλλα 15 λεπτά και αν θέλετε μπορείτε να ξεφλουδίσετε και να ψιλοκόψετε τις τελευταίες ντομάτες μαζί με τις πατάτες και τα βάζουμε στο φούρνο. Το τοποθετούμε μέχρι να ψηθεί στη σχάρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *